Objavi posljednji pozdrav, sućut ili sjećanje.

Osmrtnica

Anka Čuljak

kriz_osmrtnicama

1954. - 2023.

Tužnim srcem i bolom u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

ANKA (udova Franje) ČULJAK

u petak 10.03.2023. godine, u 04.00 sati nakon kraće bolesti u 70. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u subotu 11.03.2023. godine u 13.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „Bijeli Brijeg”. Pokop drage nam pokojnice obavit će se na Rimokatoličkom groblju „SMRČENJACI”. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 12.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: kćerka IVANA; sinovi: SLAVEN i MATEO; zet GORDAN; nevjeste: ANA i ANA; unučad: NIKOLA, PETAR i FRAN; obitelj pok. brata STANKA; obitelj pok. brata MARIJANA; brat MILE s obitelji; brat TOMO s obitelji; djeverovi: DRAGO, ZLATKO i VLADO s obiteljima; zaove: ZORA i ANKA s obiteljima; obitelj pok. zaove VESNE; obitelji: ČULJAK, GLIBIĆ, RAIČ, LOVRIĆ, JURIĆ, PRSKALO, DRMAĆ, SOLDO, BONIĆ i MARTINOVIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

10/03/2023

error: