Osmrtnica

Anka Dugandžić

kriz_osmrtnicama

1939. - 2021.

Tužnim srcem i bolom u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

ANKA (ud. Ilije) DUGANDŽIĆ

u srijedu 13.01.2021. godine u 06.00 sati, u 82. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u četvrtak 14.01.2021. godine u 15.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „Bijeli Brijeg”. Pokop drage nam pokojnice obavit će se na Rimokatoličkom groblju „MASLINE”. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 14.15 sati u mrtvačnici Bijeli Brijeg.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sinovi: ZDENKO i VLATKO; kćerke: VESNA i MIRJANA; nevjeste: MILKA i MAJA; zetovi: IVAN , MARIN i STIPE; unučad: LJUBO, FILIP, IVANO, MATEA, IVANA, ANĐELA i VLATKA; praunučad: MARIS i MAURO; obitelj pok.brata FRANJE; obitelji: DUGANDŽIĆ, MERDŽO, LASIĆ, BANDIĆ, DŽIDIĆ, BULIĆ, ŠUNJIĆ, BUKOVAC, MARINČIĆ, MUSTAPIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

13/01/2021

error:

Dosta Vam je mučenja da pronađete osmrtnicu ?

Jednim klikom na aplikaciju na Vašem uređaju ćete imati sve osmrtnice na dlanu i nikad više se neće dogoditi da informacija o smrti Vašeg poznanika ne dođe do Vas!