Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Anka-Marija Topić

kriz_osmrtnicama

1931.-2022.

Tužnim srcem i bolom u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

ANKA-MARIJA (udova Damjana) TOPIĆ
rođ. Krešić

U srijedu 12.10.2022. godine, u 13.30 sati u 92. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u četvrtak 13.10.2022. godine u 16.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „Bijeli Brijeg”. Pokop drage nam pokojnice obavit će se na Rimokatoličkom groblju „MASLINE”. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 15.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sin ŽELJKO; kći MARIJA-MARINA; nevjesta AZRA; unuka DRAGANA sa suprugom NINOM; praunučad: ELENA, LUKA i MATEO; brat PERO s obitelji i obitelj pok. brata VLADE; sestre: MARICA i GORDANA s obiteljima i NAVENKA; obitelji pok. sestara: LJUBICE i JELKE; obitelji pok. djeverova: STANKA i MILE; obitelji pok. zaova: ŠTEFICE, LJERKE i MILICE; obitelji: TOPIĆ, KREŠIĆ, SLEZAK, VIDOVIĆ, ŠUŠIĆ, BREŠIĆ, DŽONLEZ, KLJAJO, VUJČIĆ, BEKAFIGO, KREZIĆ, BORAS, PRIMORAC, PEHAR, ŠUNJIĆ, MIHALJ, JANJIĆ, ČALE, ČVORO, TOMIĆ, RIHTER i PANDŽA te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

13/10/2022

error: