Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Anka Ševelj

kriz_osmrtnicama

1936. - 2023.

Tužnim srcem i bolom u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

ANKA (ud. Miroslava) ŠEVELJ

u petak 21.04.2023. godine, u svojoj 88. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u nedjelju 23.04.2023. godine u 14.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG”. Pokop drage nam pokojnice obavit će se na Rimokatoličkom groblju „MASLINE”. Sveta misa zadušnica služit će se nakon pokopa u kapelici Franjevačke crkve. Obitelj prima sućut od 13.15 sati u mrtvačnici Bijeli Brijeg.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: kćerke: DRAGICA, DUBRAVKA, DAVORKA i DAJANA ; zetovi: NIKOLA, FRANC i BRANISLAV; unučad: IGOR, SERGEJ, SRĐAN, INES, NINA, LANA, DRAGAN, MIROSLAV, DANIJEL, SAŠA, IVANA i MARK ANTONIO s obitelji; praunuci: ANDREJ, KATJA, MAKSIM, TAMARA, MIA, HARLY, ATINA,STEFAN, MADISON i DUJE; brat MARKO s obitelji; obitelji: ŠEVELJ, MIKULIĆ, DRAGAŠ, ŽUPEVC, KULAŠ, KARAČIĆ, DRLJE, BACKOVIĆ, CRAIG, KORDA, TORLO te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

21/04/2023

error: