Objavi posljednji pozdrav, su─çut ili sje─çanje.

Osmrtnica

Anka Ševelj

kriz_osmrtnicama

1936. - 2023.

Tu┼żnim srcem i bolom u du┼íi, ali i s vjerom i nadom u uskrsnu─çe i ┼żivot vje─Źni javljamo rodbini i prijateljima da je na┼ía draga

ANKA (ud. Miroslava) ŠEVELJ

u petak 21.04.2023. godine, u svojoj 88. godini ┼żivota, primiv┼íi Sakrament kr┼í─çanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula. Ispra─çaj ─çe biti u nedjelju 23.04.2023. godine u 14.00 sati ispred Gradske mrtva─Źnice ÔÇ×BIJELI BRIJEG”. Pokop drage nam pokojnice obavit ─çe se na Rimokatoli─Źkom groblju ÔÇ×MASLINE”. Sveta misa zadu┼ínica slu┼żit ─çe se nakon pokopa u kapelici Franjeva─Źke crkve. Obitelj prima su─çut od 13.15 sati u mrtva─Źnici Bijeli Brijeg.
PO─îIVALA U MIRU BO┼ŻJEM!

O┼ŻALO┼á─ćENI: k─çerke: DRAGICA, DUBRAVKA, DAVORKA i DAJANA ; zetovi: NIKOLA, FRANC i BRANISLAV; unu─Źad: IGOR, SERGEJ, SR─ÉAN, INES, NINA, LANA, DRAGAN, MIROSLAV, DANIJEL, SA┼áA, IVANA i MARK ANTONIO s obitelji; praunuci: ANDREJ, KATJA, MAKSIM, TAMARA, MIA, HARLY, ATINA,STEFAN, MADISON i DUJE; brat MARKO s obitelji; obitelji: ┼áEVELJ, MIKULI─ć, DRAGA┼á, ┼ŻUPEVC, KULA┼á, KARA─îI─ć, DRLJE, BACKOVI─ć, CRAIG, KORDA, TORLO te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

21/04/2023

error: