Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Ankica Pavlić

kriz_osmrtnicama

1932.-2022.

Tužnim srcem i bolom u duši ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni  javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

ANKICA (ud.Joze) PAVLIĆ
u srijedu 26.01.2022. godine u 22.30 sati nakon kraće bolesti u svojoj 90. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u subotu 29.01.2022. godine u 14.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG”. Pokop drage nam pokojnice obavit će se na Rimokatoličkom groblju „MASLINE” . Sveta misa zadušnica služit će se nakon pokopa u Franjevačkoj crkvi. Obitelj prima sućut od 13.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sin DARKO; kćer VESNA; nevjesta TATJANA; unuk IGOR; braća: MARIO i VJEKOSLAV s obitelji; obitelj pok. brata NIKE; obitelj pok. sestara: ŠTEFANIJE, IVE i MARE; djeverovi: MIHOVIL i BORO; zaove: MARICA i ANĐIKA s obitelji; obitelj pok. djevera FRANE i PAVE; obitelj pok. zaove JANJE i JELE; obitelji: PAVLIĆ, ŠIMUNOVIĆ, BOBAN, TOPIĆ, CRNJAK, MILJKO, DODIK, NIKIĆ, DODIG, IVIĆ, DELIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji. Obitelj moli za tihu sućut!

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

27/01/2022

error: