Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Ante Ljubić

1934. - 2020.

osmrtnica

Tužna srca i s bolom u duši javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi otac, brat, svekar, punac, stric, ujak, djed i pradjed

ANTE LJUBIĆ

U petak 3. travnja 2020. u 18 sati, nakon kraće bolesti u svojoj 86.-oj godini života primivši Sakrament umirućih blago u Gospodinu preminuo. Posmrtna povorka dragog nam pokojnika kreće u nedjelju 5.04.2020. u 13.45 sati ispred mrtvačnice u Ljutom Docu kod crkve. Pokop će se obaviti u krugu obitelji na rimokatoličkom groblju KRALJEVINE u Ljutom Docu u 14 sati. Sveta misa služit će se naknadno.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: obitelj pok. sina TIHOMIRA, kćeri IVANKA, LJUBICA, DRAŽENKA i MIRA, obtelj pok. kćeri ADELE, nevjeste ZDENKA i MARINA, zetovi BLAŽ, MARINKO, MLADEN, MILAN i ZDRAVKO, obitelji pok. braće NIKE i PERE, sestra RUŽA, obitelji pok. sestara IVICE i LJUBE, unučad MATE, TOMISLAV, ŽELJKO, HRVOJE, MATEA, DENIS, TOMISLAV, TIHANA, NEDJELJKO, ŽELJKA, JURE i VEDRANA, praunučad, obitelji LJUBIĆ, ZELENIKA, MABIĆ, MEŠIN, SERTIĆ, MUSA, ČOLAK, MARUŠIĆ, MIŠIĆ, VUKOJA, BUHAČ. LETO, RAMIĆ te ostala mnogobrojna rodbina, kumovi i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

03/04/2020

error: