Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Ante Macan

kriz_osmrtnicama

1934.-2022.

Tužnim srcem i bolom u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

ANTE (pok. Stipe) MACAN
u petak 16.09.2022. godine u 19.00 sati, nakon kraće bolesti u 89. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u nedjelju 18.09.2022. godine u 16.00 sati ispred mrtvačnice „RODOČ”. Pokop drage nam pokojnika obavit će se na Rimokatoličkom groblju „RODOČ”. Sveta misa zadušnica služit će se nakon pokopa u crkvi u Rodoču. Obitelj prima sućut od 15.15 sati u mrtvačnici Rodoč.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sin DINKO; kćerka VESNA; nevjesta GORDANA; zet MARINKO; unuk VEDRAN s obitelji; unuka JELENA s obitelji; unuka ANA s obitelji; unuk TONI s obitelji; sestra ANĐA s obitelji; brat MIJO s obitelji; obitelj pok. brata MARTINA; šura NIKO s obitelji; svastike: FILA, MILA i LUCA s obiteljima; obitelji pok. svastika: ŠIME i ANE; obitelji: MACAN, ŠUNJIĆ, ŠIMUNOVIĆ, PULJIĆ, PETKOVIĆ, GLIBO, ŠIMUNOVIĆ, DŽIDIĆ, BEVANDA, VOJČIĆ, DODIG i RAVLIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.
Molimo za tihu sućut.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

17/09/2022

error: