Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Anto Peran

kriz_osmrtnicama

1951 - 2022

Tužnim srcem i bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi suprug, otac, brat, djed, punac, stric, tetak, gospodin

ANTO PERAN (PERIĆ)

u petak 18.11.2022. godine u 19:37 sati nakon kraće bolesti, u 72. godini života, primivši sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminuo. Oprostit ćemo se od njega zajedno s onima koji su ga voljeli i poštovali u subotu 26.11.2022 u 13:00 h na groblju u Kriškoj Rečici. Sveta misa zadušnica služit će se odmah nakon pogreba u kapelici sv. Benedikta u Kriškoj Rečici.Obitelj prima sućut od 12:00 sati u mrtvačnici na groblju.

Ožalošćeni: supruga Katica, sin Josip, kćeri Jelena, Ana, Marijana i Antonia, zetovi Miro, Dražan, Leonard i Zvonimir, unuci Zvonimir, Magdalena, Marko, Katarina, Katarina, Nikola, Marta, Bruno, Marko, Mate i Ema, sestra Marija s obitelji, brat Vlado s obitelji, obitelj pok. brata Ilije, obitelj pok. brata Pave, obitelj pok. brata Mate, obitelj pok. brata Ivana te ostala mnogobrojna tugujuća rodbina i prijtelji.

Hvala ti za svu brižnost i ljubav koju si nam svima nesebično davao. Zauvijek u našim srcima!

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

Neka ti je laka Hrvatska zemlja koju si toliko volio!

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

22/11/2022

error: