Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Anton Markić

kriz_osmrtnicama

1946. - 2020.

S tugom u srcu i boli u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

ANTON (pok. Stanka) MARKIĆ

u srijedu, 25.11. 2020. godine, u 21.30 sati u 75. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u nedjelju 29.11.2020. godine u 14.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG”. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju „SMRČENJACI”. Sveta misa zadušnica služit će se nakon pokopa u crkvi sv. Franje u Ilićima. Obitelj prima sućut od 13.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: supruga JASNA, sin GORAN-GOGO, kći HELENA, nevjesta SANDRA, zet VINCENZO; unučad: ANTONIO, EMANUELA i FRAN; brat MARIO s obitelji, sestra MARIJA s obitelji, obitelj pok. brata ŽARKA; šure: BRUNO i BRANKO s obiteljima, svastika ZORICA s obitelji, prijatelj FRANJO s obitelji, obitelj pok. tetke JANJE, obitelj pok. tetke MARICE, obitelji rodica iz Amerike:MATTEO, COHILL, KELLY, ŠEHIĆ, obitelj pok. ujaka ANTE-VENDE u BUENOS AIRESU obitelji: MARKIĆ, VLADIĆ, CORRADO, ZELENIKA, DUJMOVIĆ, ŠARAC, STOJČIĆ, DRMAĆ, ZOVKO i SALAVARDA, te ostala mnogobrojna rodbina, kumovi i prijatelji.
Molimo bez vrećica i cvijeća uz tihu sućut.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

27/11/2020

error: