Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Antun Perić

kriz_osmrtnicama

1932. - 2022.

S bolom u srcu i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi i nikada prežaljeni: otac, brat, djed i pradjed

ANTUN PERIĆ pok. MARKA

blago u Gospodinu preminuo opremljen svetim sakramentima u četvrtak 09.06.2022.godine nakon kraće bolesti u svojoj 90-oj. godini života. Sprovodni obred dragog nam pokojnika obavit će se u petak 10.06.2022. godine u rimokatoličkom groblju ĆEMALOVINA u 17.00 sati. Obitelj prima sućut jedan sat prije obreda u kapelici na groblju (od 16.00 sati.) Obitelj moli tihu sućut bez rukovanja!

Ožalošćeni: sinovi: NIKOLA, KREŠO, BORO i MIRO; nevjeste: MLADENKA, LJERKA, KATICA i MARIJA; brat ANDRIJA s obitelji; obitelji pok. braće IVANA i DAMJANA; obitelj pok. sestre JANJE; unučad: ANA, MARKO, IVAN, IVO i KATARINA s obiteljima, MATEA, JOSIP, MATEJ, MARTINA, SUZANA, IVANA i MARTA; te praunučad.

Ožalošćene obitelji: Perić, Marković, Krešić, Šutalo, Vujnović, Čičak, Marčinko, Katalenić, Prkačin, Pavlović, Karačić te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

09/06/2022

error: