Objavi posljednji pozdrav, su─çut ili sje─çanje.

Osmrtnica

Antun Petrovi─ç

kriz_osmrtnicama

1932.-2022.

S tugom u srcu i boli u du┼íi, ali i s vjerom i nadom u uskrsnu─çe i ┼żivot vje─Źni javljamo rodbini i prijateljima da je na┼í dragi

ANTUN (pok. Joze) PETROVI─ć
u utorak 11.01.2022. godine nakon kra─çe bolesti u svojoj 90. godini ┼żivota, primiv┼íi Sakrament kr┼í─çanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispra─çaj ─çe biti u ─Źetvrtak 13.01.2022. godine u 14.00 sati ispred Gradske mrtva─Źnice ÔÇ×BIJELI BRIJEG”. Pokop dragog nam pokojnika bit ─çe obavljen na Rimokatoli─Źkom groblju ÔÇ×RA┼áTANI”. Sveta misa zadu┼ínica slu┼żit ─çe uz pokop. Obitelj prima su─çut od 13.15 sati u mrtva─Źnici na Bijelom Brijegu.

PO─îIVAO U MIRU BO┼ŻJEM!

O┼ŻALO┼á─ćENI: sinovi: AN─ÉELKO, ZDRAVKO i JOZO; k─çeri: MARICA, MIRJANA, LJILJANA, SLAVICA i ZORICA; nevjeste: SABINA, MILKA i GORDANA; zetovi: IVICA, BRANIMIR, MILENKO i MARIO; unu─Źad i praunu─Źad; sestre: AN─ÉA RAI─î i ANA ZOVKO s obiteljima; obitelj pok. brata IVANA i obitelj pok. sestre RU┼ŻE; obitelji pok. svastika: MARICE i IVE; obitelji: PETROVI─ć, IVANKOVI─ć, ─îUTURA, MARKOVI─ć, RAMLJAK, BEKAVAC, KUKULJ, RAKO, ZOVKO, RAI─î, BRA─î i VERKI─ć te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

11/01/2022

error: