Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Blago Alilovic Osmrtnica

Blago Alilović

kriz_osmrtnicama

1934. - 2020.

Gospodine, Tvojim se vjernima život mijenja, a ne oduzima! “Ja sam uskrsnuće i život: Tko u mene vjeruje, ako i umre živjet će!”(Iv 11,26). Utješeni ovim Isusovim riječima javljamo svoj rodbini,prijateljima i znancima da je naš dragi

Blago Alilović pok. Franje

blago u Gospodinu preminuo u nedjelju, 05. 07. 2020. u 87-oj godini života. Sprovodni obred počinje u ponedjeljak, 06. 07. 2020. u 18.00 sati na mjesnom groblju ”SV. JOSIPA“ u HRAŠLJANIMA-LIGAT, Ljubuški gdje će biti i pokop. Obitelj prima izraze sućuti od 17.00 sati na groblju u HRAŠLJANIMA-LIGAT.

OŽALOŠĆENI:
sin TIHOMIR, kćeri: SNJEŽANA i VEDRANA, nevjesta LJILJA, zetovi: IVICA i RAJKO, unučad: LUKA sa suprugom MIHAELOM, DINKO, IVAN, ORIJANA, PAMELA i ANTONIJA, praunučad: TOMA, MARIJA i RITA, obitelji pok. braće: IVANA, MLADENA i NIKE, obitelji pok. sestara: ŠIME, VIDE i VILE, šure: MILAN s obitelji i MATE, svastika IVA s obitelji, obitelji pok. svastike RUŽE, te obitelji: ALILOVIĆ, PEHAR, BARBARIĆ, PAVIČIĆ, VUKŠIĆ, MUCIĆ, KOZINA, GRADINČIĆ, ČOTIĆ, i ostala tugujuća rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

05/07/2020

error: