Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Blago Lauc

kriz_osmrtnicama

1938. - 2023.

˝Ja sam uskrsnuće i život: Tko u mene vjeruje, ako i umre živjet će˝(Iv 11,26). Utješeni ovim Isusovim riječima javljamo svoj rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi


BLAGO LAUC (pok. Jure)

Nakon duže bolesti blago u Gospodinu preminuo dana 07.02.2023. godine u 85-oj godini života. Sveta misa i sprovodni obred počinje u srijedu 08.02.2023. godine u 14 sati na mjesnom groblju SV. JOSIPA-Donji Studenci, gdje će biti i pokop. Obitelj prima izraze sućuti od 13 sati ispred kapelice u groblju.

OŽALOŠĆENI:
sin JURE, kćeri: MARINA, LJILJA i ANKA, nevjesta ROSA, zetovi: JERKO, LUKA i DALIBOR, unučad: GLORIJA, s obitelji, BLAŽ, MILA s obitelji, KATARINA, ŽARKO, ANDREJA, FRANO s obitelji, MARIJETA s obitelji, KRISTINA s obitelji, IVANA s obitelji, MATEJA s obitelji, GABRIJELA, MAJA, ŽARKO, SANJA, i KARLA, praunučad, brat NIKO s obitelji, sestre: RUŽA, MILA, LJILJANKA i NEVENKA s obiteljima, obitelj pok. sestre DRINKE, rođak MIRKO s obitelji, šure: IVAN i MATE s obiteljima, obitelj pok. šure KREŠE, obitelji pok. svastika RUŽE i FILOMENE, obitelji: LAUC, SPAJIĆ, ŠIMOVIĆ, ZUBAC, MALIĆ, DŽAKULA, KARAČIĆ, DADIĆ, VUKANČIĆ, ŠARIĆ, BARIŠIĆ, PETKOVIĆ, PAVLOVIĆ, DRAGIČEVIĆ i BRKIĆ, te ostala tugujuća rodbina i prijatelji.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM !

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

07/02/2023

error: