Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Blaž Ćorić

kriz_osmrtnicama

1941.-2022.

S tugom u srcu i boli u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

BLAŽ (pok. Andrije) ĆORIĆ
u petak 25.11.2022. godine u 09.00 sati, nakon duže bolesti u svojoj 82. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u subotu 26.11.2022. godine u 14.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG”. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju „POD JELOM”- GORANCI. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 13.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.


POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: supruga MILICA; sin TONĆO; kćerka ŽELJKA; nevjesta NEDA; zet NEVENKO; unučad: RENEA, ANDREA, DARJAN, ROMANA i DRAGAN; obitelj pok. brata IVANA; sestra KATA s obitelji; sestra ŠIMA s obitelji; obitelj pok. sestre JANJE; šura ILIJA s obitelji; obitelji pok. šura: MIJE i IVANA; badžanak STIPE s obitelji; svastika IVA s obitelji; obitelji: ĆORIĆ, KNEZOVIĆ, GLAVINA, MILAS, MARIĆ, ĐINKIĆ, LASIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

25/11/2022

error: