Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Boja Puljić

kriz_osmrtnicama

1937. - 2023.

Tužnim srcem i bolom u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

BOJA (udova Boška) PULJIĆ

u subotu 04.03.2023. godine, u 18.00 sati nakon kraće bolesti u 85. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u utorak 07.03.2023. godine u 14.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „Bijeli Brijeg”. Pokop drage nam pokojnice obavit će se na Rimokatoličkom groblju „DRAČEVICE”. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 13.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sin VLATKO; kćeri: SLAVA i TIHOMIRKA; nevjesta MARINA; zet VLADO; unučad: BOŠKO, IVAN, MARIN, NIKOLINA, TOMISLAV, VALENTINA, KRISTINA, KAROLINA, ANAMARIJA, JAKOV, LJUBO, MARKO i SREĆKO; praunučad: LJUBICA, MARTINA, MARIJA, SLAVKA, STJEPAN i RAFAEL; brat BOŽO s obitelji; obitelj pok. brata GRGE; obitelji pok. djeverova: ŠĆEPE i IVANA; obitelji: PULJIĆ, PAŽIN, ZOVKO, RAGUŽ, PRSKALO, PERIĆ, RAIČ, HAJDIĆ, KUJUNDŽIĆ i MIHALJEVIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

05/03/2023

error: