Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Boško Marić

kriz_osmrtnicama

1933. - 2023.

S tugom u srcu i boli u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

BOŠKO (pok. Martina) MARIĆ

U petak 20.01.2023. godine u 12.30 sati, nakon kraće bolesti u svojoj 90. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen u nedjelju 22.01.2023. godine u 15.00 sati na Rimokatoličkom groblju „BOBANOVO SELO”. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut u kapelici groblja.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sin DRAGAN; kćerke: MARICA i BRANKA; unučad: ALEN, SAŠA, SANEL, MARIN, BRANKA, DANIJELA, DANIJEL, IVONA i ANDREA; nevjeste: ANICA, LEJLA, ALDINA, ELSA i ANA; zetovi: MARKO, KARLO, MARSEL i ZVONKO; bratići: IVAN, ŠĆEPO i NIKOLA; praunučad: SANDRA, HANA, SELMA, ADNAN, IBRAHIM, ADIN, LANA, LARA, LORENA, NIKOL, MIRKO, BARBARA, JELENA i BORNA; obitelji: MARIĆ, HUSNIĆ, ČARAPINA, DRLJO, PAŽIN, LOVRIĆ, KNEZOVIĆ, GADŽIĆ, ŠTIRONJA, TERKEŠ, MUSTAPIĆ, MIŠETIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

21/01/2023

error: