Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Boško Perić

kriz_osmrtnicama

1939.-2022.

S tugom u srcu i boli u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

BOŠKO (pok. Šćepe) PERIĆ
u četvtrak 10.02.2022. godine nakon kraće bolesti u svojoj 83. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj kreće u subotu 12.02.2022. godine u 15.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „Bijeli Brijeg”. Pokop dragog nam obavit će se na Rimokatoličkom groblju „LAKŠEVINE”-BUNA. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 14.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: supruga VINKA; sinovi: ZDRAVKO i ZORAN; nevjeste: ANTONIJA i VESNA; unučad: EMILIO s obitelji, DENIS s obitelji, IVOR, MATEJA i SONJA-KJARA; brat STANKO s obitelji; sestra LJUBA i zet JOZO; sestra PAVA s obitelji; obitelj pok. sestre TONKE; obitelj pok. sestre RUŽE; nevjesta JANJA; svastika DRAGICA; obitelj pok. šure STIPE; obitelj pok. svastike IVE; obitelji: PERIĆ, SKOKO, BOŽIĆ, SIMIĆ, ZLOMISLIĆ, KRTALIĆ, MIOČEVIĆ, MOZARA, BULAŠ, MIKULIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

11/02/2022

error: