Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Bože Kraljević

1956. - 2020.

osmrtnica

Tužna srca i s bolom u duši javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi suprug, otac, brat, ujak, zet i rođak

BOŽE KRALJEVIĆ – BOBA
pok. JAGE

U srijedu 11. ožujka 2020. u 19 sati, iznenada u svojoj 64-oj godini života primivši Sakrament umirućih blago u Gospodinu preminuo. Posmrtna povorka dragog nam pokojnika kreće u petak 13.03.2020. u 15 sati ispred GRADSKE MRTVAČNICE u Širokom Brijegu. Obitelj će primati sućut u mrtvačnici od 14 sati. Pokop će se obaviti na rimokatoličkom groblju BILI BRIG u Širokom Brijegu. Sveta misa služit će se tijekom pokopa.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: supruga JADRANKA, sin DOMAGOJ, kćerke KATARINA, ANA i KARLA, sestre MARA – MARICA i JELENA, zetovi PETAR i MLADEN, punica ANA, šura MIRO GRBEŠIĆ s obitelji, sestrići MARIJO, DARIO, IVAN, MAJA, LANA i KATJA, svastika MARIJANA s obitelji, ujak DRAGAN MANDIĆ s obitelji, tetke RUŽA, MARIJA, SLAVKA i ZDRAVKA s obiteljima, strina BLAGA s obitelji, obitelji KRALJEVIĆ, MANDIĆ, BREKALO, GRBEŠIĆ, BAŠIĆ, ZOVKO, BILIĆ, ČERKEZ, PINJUH, MILIĆEVIĆ, KARAČIĆ te ostala rodbina, kumovi i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

11/03/2020

error: