Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Božica Naletilić

kriz_osmrtnicama

1952. - 2022.

Tužna srca i s bolom u duši javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naša draga supruga, majka, svekrva, punica, baka, prabaka, sestra…

Božica Naletilić

supruga Bože, rođ. Bošnjak

u nedjelju 27. veljače 2022. u 21:00 sat, nakon kraće bolesti u 71. godini života primivši Sakrament umirućih blago u Gospodinu preminula. Posmrtna povorka drage nam pokojnice kreće u srijedu 02. ožujka 2022. u 15:00 sati ispred gradske mrtvačnice u Širokom Brijegu. Obitelj će primati sućut u mrtvačnici od 14:15 sati. Pokop će se obaviti na Rimokatoličkom groblju Varda u Gornjem Crnču. Sveta misa služit će se tijekom pokopa.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: suprug Božo; sinovi: Toni, Marko i Josip; kćeri: Tonka, Marija i Ana; nevjeste: Kristina, Janja i Mateja; zetovi Miro i Frano; unučad: Matea, Ante, Tomislav, Ante, Gabrijela, Sara, Klara, Matej i Josip; praunuka Sara; braća: Bože, Nikola, Toma, Jozo i Ivo s obiteljima; sestra Katica; obitelj pok. sestre Stane; djeverovi Vinko i Drago s obiteljima; obitelj pok. djevera Vlade; obitelji: Naletilić, Bošnjak, Crnjac, Jurilj, Ćorić, Soldo, Mišetić, Bezer, Miletić i Ćeškić te ostala mnogobrojna rodbina, susjedi, kumovi i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

28/02/2022

error: