Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Božica Palameta

kriz_osmrtnicama

1938. - 2021.

S bolom u srcu i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga i nikad prežaljena: supruga, majka, sestra, baka i prabaka

BOŽICA PALAMETA rođ. ČOKO supruga PETRA

blago u Gospodinu preminula opremljena svetim sakramentima u nedjelju 29.08.2021. godine nakon duže bolesti u svojoj 84-oj. godini života. Sprovodni obred obavit će se u utorak 31.08.2021. godine u rimokatoličkom groblju BOROJEVIĆI u 16.00 sati. Obitelj prima sućut pola sata prije obreda u kapelici na groblju (od 15.30 sati) Obitelj moli tihu sućut bez rukovanja!

Ožalošćeni: suprug PETAR; kćerke: DANICA, MARIJA, MIRJANA i MILICA; braća NIKO i MLADEN s obiteljima; obitelj pok. brata BOŽE; sestra ANĐA s obitelji; pok. djevera NIKE; zetovi: LUKA, JADRANKO i LJUBOMIR ; unučad: JULIJA, DUBRAVKA, ADRIJANA, GORAN ,BOJANA, LUCIJA, IVANA, BARBARA, MARIJAN, DENISA, BOŽICA i MARINA te praunučad.

Ožalošćene obitelji: Palameta, Čoko, Bošković, Raguž, Pinčević, Gjivoje, Šimunović, Goluža, Selak, Škrabo, Gadžić, Komljenović te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

30/08/2021

error: