Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Božo Cvitanović

kriz_osmrtnicama

1946.-2022.

Tužnim srcem i bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

BOŽO (pok. Jure) CVITANOVIĆ – Robek
u nedjelju 09.10.2022. godine, u 06.00 sati, iznenada u svojoj 77. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj dragog nam pokojnika biti će u ponedjeljak 10.10.2022. godine u 15.00 sati ispred mrtvačnice „RODOČ”. Pokop dragog nam pokojnika obavit će se na Rimokatoličkom groblju „RODOČ”. Sveta misa zadušnica služit će se nakon pokopa u Crkvi u Rodoču. Obitelj prima sućut od 14.15 sati u mrtvačnici u Rodoču.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: supruga PAVICA; sin DALIBOR; kćerka DAJANA; nevjesta ANA; zet MARKICA; unučad: PAOLA, ANĐELA i LEON; brat MILE s obitelji; sestra JELICA s obitelji; obitelji pok. braće AUGUSTA i IVICE; obitelji pok. sestara DANICE i NEDE; šure ZDRAVKO, ANDRIJA i MILE s obiteljima; svastike ZORA i IVA; obitelji: CVITANOVIĆ, NOVAK, VRLJIĆ, KVESIĆ, VUČINA, MEŠTROVIĆ, FILIPOVIĆ, DRMAĆ, PAJEVIĆ, ŠTRKOVIĆ, BUHOVAC, CVITKOVIĆ, GOLEMAC te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

09/10/2022

error: