Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Božo Sesar

kriz_osmrtnicama

1936.-2022.

S tugom u srcu i boli u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

BOŽO (pok. Jure) SESAR
u srijedu 26.01.2022. godine u 20.10 sati, nakon duže bolesti u 86. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u petak 28.01.2022. godine u 15.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG”. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju „BORAČA”. Sveta misa zadušnica služit će se naknadno. Obitelj prima sućut od 14.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sin JURICA; kćerka ANKA; zetovi: GORAN i ŽELJKO; nevjesta MAGDALENA; unučad: IGOR, MIRNA, MARTINA, MARIN, MATEO, IVANO i RAFAEL; praunučad: MONA, NOA ANTE i NORA; sestra LJUBICA s obitelji; obitelji pok.braće: IVANA i PERE; obitelji pok.sestara: JANJE i ANICE: obitelji: SESAR, SAKIĆ, AZINOVIĆ, ŠAIN, VASIĆ, MIKULIĆ, KARAČIĆ, HRKAĆ, MARIĆ, NIKOLIĆ, JARAK, ZADRO, KREŠIĆ, DUJMOVIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

27/01/2022

error: