Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Božo Zovko

kriz_osmrtnicama

1937. - 2023.

Tužnim srcem i bolom u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

BOŽO (pok. Adolfa) ZOVKO

U subotu 27.05. 2023. godine, u 19.00 sati, nakon kraće bolesti u 87. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u ponedjeljak 29.05.2023. godine u 17.00 sati ispred mrtvačnice SAJMIŠTE -Kruševo. Pogreb dragog nam pokojnika bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju „Sajmište”-Kruševo. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 16.15 sati u mrtvačnici Sajmište.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: supruga KATA; sinovi: ANTON i BRANKO; kćerke: ZDRAVKA i DIJANA; zet DRAGO; nevjeste: IVA i STANKA; sestra JANJA s obitelji; obitelj pok. sestre DANICE; unučad: MAJA, ANITA, MIRNA, JOSIP, MARKO, IVAN, ADRIJANA, IVAN i KATARINA; praunučad: PETAR i EVA; obitelji: ZOVKO, BOKŠIĆ, VIDAČAK, BUŠIĆ, KRNDELJ, GABRIĆ, BEGIĆ, ČULE, IVANKOVIĆ, ŠUTA, MARTINOVIĆ, BIOKŠIĆ, JOZINOVIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.
Molimo za tihu sućut.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

28/05/2023

error: