Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Celina Glavina – Cela

kriz_osmrtnicama

1934.-2022.

Tužna srca i s bolom u duši javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naša draga majka, svekrva, punica, baka, prabaka, sestra…

CELINA GLAVINA – CELA
u utorak 08. ožujka 2022. u 12:00 sati nakon kraće bolesti, u 88. godini života primivši Sakrament umirućih blago u Gospodinu preminula. Posmrtna povorka drage nam pokojnice kreće u srijedu 09. ožujka 2022. u 16:00 sati ispred gradske mrtvačnice u Širokom Brijegu. Obitelj će primati sućut u mrtvačnici od 15:15 sati. Sveta misa služit će se crkvi sv. Ivana Krstitelja u Knešpolju. Pokop će se obaviti na groblju Zečine kod crkve.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sinovi Ivan-Škica i Vlado-Meja; kći Davorka; nevjeste Silvana i Vesna; zet Ivica; unučad i praunučad; braća Veselko i Mate s obiteljima; sestra Draga s obitelji; obitelji pok. braće Vlade i Ivana; djever Zlatan s obitelji; zaove Ivica i Mira s obiteljima; obitelji pok. djeverova Ivana i Benke; obitelji: Glavina, Soldo, Anić, Slišković, Smoljan, Bogdan, Gugić, Schvaiger, Sesar i Brljević te ostala rodbina, kumovi, susjedi i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

08/03/2022

error: