Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Cvija Marić

kriz_osmrtnicama

1940. - 2022.

S bolom u srcu i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga i nikad prežaljena: supruga, majka, sestra, baka i prabaka

 

CVIJA MARIĆ

supruga NIKOLE

rod. ŠUTALO

blago u Gospodinu preminula opremljena svetim sakramentima u nedjelju 06.11.2022. godine nakon duže bolesti u svojoj 83-oj. godini života. Sprovodni obred obavit će se u ponedjeljak 07.11.2022. godine u rimokatoličkom groblju VIDOVO POLJE-STOLAC u 15.00 sati.

 

Obitelj prima sućut jedan sat prije obreda u kapelici na groblju od 14.00 sati.

Obitelj moli tihu sućut bez rukovanja!

 

Ožalošćeni: suprug NIKOLA; sinovi: ZDRAVKO, IVO, MARINKO, DARIO i MILENKO; kćerke: ANA i MARINA; nevjeste: MARA, DAVORKA i GORDANA; zet ZORAN; braća: VICKO i BOŽAN s obiteljima; obitelj pok. brata PERE; sestra JANJA s obitelji; obitelj pok. sestre RUŽE; zaova CVIJETA; unučad: NIKOLA, TONI, VALENTINA, BARBARA, IVANA, ELENA, NINA, JANA, VITA, JELENA, LUKA, IVAN-KAJO, MARIJA, NIKOLA, TONI, KAJA, LUCIJA i KLARA; praunuka MORENA.

Ožalošćene obitelji: Marić, Šutalo, Pivac, Knežević, Jujnović, Maslać, Raguž, Tonković, Kuzman, Paradžik te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

 

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

06/11/2022

error: