Osmrtnica

Damjan Topić

1930. - 2020.

osmrtnica

S tugom u srcu i boli u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

DAMJAN (pok. Šimuna) TOPIĆ

u ponedjeljak 20.04.2020. godine u 23.30 sati nakon kraće bolesti u 91. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen u srijedu 22.04.2020. godine u 12.00 sati u krugu uže obitelji na Rimokatoličkom groblju „MASLINE“. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI:
Supruga ANKA; sin ŽELJKO; kći MARIJA-MARINA;nevjesta AZRA; unuka DRAGANA sa suprugom NINOM; praunučad: ELENA, LUKA i MATEO; obitelji pok. braće: STANKA i MILE; obitelji pok. sestara ŠTEFE, LJERKE i MILICE; šura PERO s obitelji; obitelj pok. šure VLADE; svastike: NEVENKA, MARICA i GORDANA s obiteljima; obitelji pok. svastika: LJUBICE i JELKE s obiteljima; rođak JOZO s obitelji; obitelji pok. rođaka: IVANA i ŽIVKA; obitelji: TOPIĆ, SLEZAK, KREŠIĆ, VELAGIĆ, BEKAFIGO, KREZIĆ, BORAS, ŠUŠIĆ, KOŽUL, PRIMORAC, VIDOVIĆ, BREŠIĆ, DŽONLEZ, KLJAJO, VUJIČIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Upute do groblja

osmrtnicama

20/04/2020

error: