Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Danica Marijanović

kriz_osmrtnicama

1939.-2022.

Tužnim srcem i bolom u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

DANICA (žena Mile) MARIJANOVIĆ
U nedjelju 13.11.2022. godine, u 04.00 sati nakon kraće bolesti u 84. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u ponedjeljak 14.11.2022. godine u 15.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „Bijeli Brijeg”. Pokop drage nam pokojnice obavit će se na Rimokatoličkom groblju „ŠOINOVAC”. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 14.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.


POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: suprug MILE; sinovi: ZORAN i DINKO; kćeri: KARMELA i DRAGANA; nevjesta BRANKA; zet TOMISLAV; unučad: JELENA, TOMISLAV, HRVOJE, MARKO, IVANA, MARIN, IVO i BRANKO; braća: ZDRAVKO, MARKO i VLATKO s obiteljima i obitelji pok. braće: RAJKA i NIKICE; djeverovi: FRANO i IVAN; jetrva SLOBODANKA; obitelji: MARIJANOVIĆ, DAMJANOVIĆ, AMBRIĆ, PLANINIĆ, KRVAVAC, GRLE, TOLE, VUČIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

13/11/2022

error: