Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Danica Marijanovi─ç

kriz_osmrtnicama

1939.-2022.

Tu┼żnim srcem i bolom u du┼íi, ali i s vjerom i nadom u uskrsnu─çe i ┼żivot vje─Źni javljamo rodbini i prijateljima da je na┼ía draga

DANICA (┼żena Mile) MARIJANOVI─ć
U nedjelju 13.11.2022. godine, u 04.00 sati nakon kra─çe bolesti u 84. godini ┼żivota, primiv┼íi Sakrament kr┼í─çanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula. Ispra─çaj ─çe biti u ponedjeljak 14.11.2022. godine u 15.00 sati ispred Gradske mrtva─Źnice ÔÇ×Bijeli Brijeg”. Pokop drage nam pokojnice obavit ─çe se na Rimokatoli─Źkom groblju ÔÇ×┼áOINOVAC”. Sveta misa zadu┼ínica slu┼żit ─çe se uz pokop. Obitelj prima su─çut od 14.15 sati u mrtva─Źnici na Bijelom Brijegu.


PO─îIVALA U MIRU BO┼ŻJEM!

O┼ŻALO┼á─ćENI: suprug MILE; sinovi: ZORAN i DINKO; k─çeri: KARMELA i DRAGANA; nevjesta BRANKA; zet TOMISLAV; unu─Źad: JELENA, TOMISLAV, HRVOJE, MARKO, IVANA, MARIN, IVO i BRANKO; bra─ça: ZDRAVKO, MARKO i VLATKO s obiteljima i obitelji pok. bra─çe: RAJKA i NIKICE; djeverovi: FRANO i IVAN; jetrva SLOBODANKA; obitelji: MARIJANOVI─ć, DAMJANOVI─ć, AMBRI─ć, PLANINI─ć, KRVAVAC, GRLE, TOLE, VU─îI─ć te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

13/11/2022

error: