Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Danica Pinjuh

kriz_osmrtnicama

1949. - 2023.

Tužnim srcem i bolom u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga
DANICA (ud.Ivana) PINJUH
rođ.Vranješ

u nedjelju 29.10.2023. godine, u svojoj 75. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u utorak 31.10.2023. godine u 13.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG”. Pokop drage nam pokojnice obavit će se sati na Rimokatoličkom groblju „MASLINE”. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 12.15 sati u mrtvačnici Bijeli Brijeg.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

Zahvalni za svu ljubav i dobrotu koju nam je pružala ožalošćeni ostaju: kćeri: NINA i NIKOLINA; zetovi: IVICA i DRAŽEN; unučad: ANTE, DORA, ANTEA i DAVID; sestre: KREŠIMIRA-Beba i JADRANKA; svak DEJAN; sestrići: IVANA i IVANO; brat IVICA; djever: BOGOMIR-MIRKO s obitelji; obitelji pok.djeverova: JURE i JOZE; obitelji: PINJUH, MARKOTA, KOLOBARIĆ, NOVAK, KNEŽEVIĆ, VRANJEŠ, SOPTA, MARUŠIĆ, ĆUBELA, ČOLAK te ostala mnogobrojna rodbina, kumovi i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

30/10/2023

error: