Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Danica Soldo - Marjaninović

kriz_osmrtnicama

1945. - 2024.

Tužna srca i s bolom u duši javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naša draga majka, svekrva, punica, baka, sestra i nevjesta

 

Danica Soldo – Marjaninović

 

udova Mile

u subotu 10. veljače 2024. nakon kraće bolesti, u 79. godini života, primivši Sakrament umirućih blago u Gospodinu preminula. Posmrtna povorka drage nam pokojnice kreće u ponedjeljak 12. veljače 2024. u 14:00 sati ispred gradske mrtvačnice u Širokom Brijegu. Obitelj će primati sućut u mrtvačnici od 13:15 sati. Pokop će se obaviti na groblju Vranjkovci u Gornjoj Britvici. Sveta misa služit će se tijekom pokopa.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sinovi: Zdravko, Ivan, Marinko i Željko; obitelj pok. sina Dragana; kćeri: Radmila, Vera, Vesna, Ivanka, Zdravka i Ana; nevjeste: Marija, Veselka, Jelena, Marija i Ivana; zetovi: Uwe, Ralf, Ivo, Dalibor, Stanislav i Andrija; unučad; sestre Ljubica i Blagica s obitelji; obitelj pok. sestre Dragice; obitelj pok. brata Blage; djeverovi: Marinko, Mladen i Boso s obiteljima; zaove: Danica, Verka i Vinka s obiteljima; obitelji: Soldo, Crnjac, Karačić, Mandić, Rodler, Mȕller, Andrić, Cvrtak, Dumančić, Klaić, Šarić, Lovrić, Bevanda i Bokšić te ostala rodbina, kumovi, susjedi i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

10/02/2024

error: