Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Danica Zovko

kriz_osmrtnicama

1930.-2022.

Tužna srca i s bolom u duši javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naša draga: majka, sestra, svekrva, punica, baka i prabaka

DANICA udova Blage ZOVKO
u subotu 12. ožujka 2022. godine u 17 sati u svojoj 92. godini života, nakon duže bolesti, primivši sakrament umirućuih blago u Gospodinu preminula. Pogrebna povorka kreće u ponedjeljak 14. ožujka 2022. godine u 15 sati ispred mrtvačnice u Gornjem Crnču. Pokop drage nam pokojnice obavit će se na mjesnom groblju Varda u Gornjem Crnču. Tugujuća rodbina će primati sućut od 14:00 sati u mrtvačnici u Gornjem Crnaču.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI:
sin Mariofil, kćeri: Dragica, Anica, Ivanka i Marina s obiteljima, braća: Dragan i Blago s obiteljima, sestra Blagica, nevjesta Milka, zetovi: Marinko, Stjepan, Vinko i Ivan, obitelj pok. djevera Marka, obitelj pok. djevera Cede, obitelj pok. djevera Ilije, zaova Kata s obitelji, unučad i praunučad, obitelji: Zovko, Karačić, Zeljko, Knezović, Grubešić, Ćužić, Kraljević, Jurić, Čagalj, Barać, Kožul, Jerković, Tokić, Zlomislić i ostala rodbina i prijatelji.
Molimo za sućut bez cvijeća.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

13/03/2022

error: