Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Darijo Šilić

kriz_osmrtnicama

1965. - 2024.

S tugom u srcu i boli u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi
DARIJO (pok. Andrije) ŠILIĆ

U subotu 27.04.2024. godine u 20.00 sati, nakon kratke i teške bolesti u 59. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u ponedjeljak 29.04.2024. godine u 15.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG”. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju „Sv. ANTE”- CIM. Sveta misa zadušnica služit će se nakon pokopa u crkvi Sv. Tome Apostola – Bijeli Brijeg. Obitelj prima sućut od 14.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: supruga MARIJA; sinovi: IVAN i TOMISLAV; kćerka LANA; nevjesta NIKOLINA; zet DARKO; unuk ROKO; majka ŠTEFANIJA; tetka: JANJA; brat STJEPAN s obitelji; sestra ZORA ELA; stric IVAN s obitelji; punac TOMISLAV; punica VERONIKA; svastike: IVANKA i LELA s obiteljima; badže: ŽELJKO i ŽELJKO; Obitelji: ŠILIĆ, MARIĆ, PLANINIĆ, PETROVIĆ, ARAPOVIĆ, KONJEVOD, KNEZOVIĆ, PEHAR, RAMLJAK, VASILJ, HAJVAZ, JURKOVIĆ, ČOVILO te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

28/04/2024

error: