Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Darinka Crnjac

-

osmrtnica

U dubokoj boli s vjerom i nadom u uskrsnu─çe i ┼żivot vje─Źni javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je na┼ía draga

DARINKA CRNJAC
ud. Frane

u nedjelju 16. lipnja 2019. god. u 17,00 sati u svojoj 85-oj godini ┼żivota, nakon kra─çe bolesti blago u Gospodinu preminula. Ispra─çaj drage nam pokojnice bit ─çe u utorak 18. lipnja 2019. god. ispred mrtva─Źnice u ┼áirokom Brijegu – Klanac u 17,00 sati. Obitelj prima su─çut u mrtva─Źnici od 16,00 sati. Pokop ─çe se obaviti na mjesnom groblju u Izbi─Źnu. Sveta misa zadu┼ínica slavit ─çe se nakon pokopa u crkvi u Izbi─Źnu.
PO─îIVALA U MIRU BO┼ŻJEM!

TUGUJU─ćI: sinovi: IVAN i ANTE; k─çeri: RADICA i RU┼ŻICA; nevjeste: DIJANA i KATARINA; zetovi: SLAVKO-TA─ćO i GORAN; unu─Źad: MARIO, FRANO, DAVID, AN─ÉELA, MARKO, FRANO, ILIJA, MARIJA, MANUELA, ANITA, MELANI, KATARINA, MIRKO, MAJA i STIPE; praunuka LUCIJA; zaova DANICA; obitelj pok. bra─çe: PETRA, MARKA i STIPE; obitelji pok. sestara: DRAGICE i RU┼ŻE; obitelji: CRNJAC, SOLDO, ┼áUNJI─ć, BO┼áNJAK, ─îOVI─ć, VUKOJA i LJUBI─ć, ostala rodbina, prijatelji i kumovi.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

16/06/2019

error: