Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Darinka Dara

1931. - 2017.

osmrtnica

Tu┼żnim srcem i bolom u du┼íi javljamo rodbini i prijateljima da je dana 10. prosinca 2017. g. u 7,00 sati nakon kra─çe bolesti u svojoj 87-oj godini ┼żivota blago u Gospodinu preminula

DARINKA DARA ŠKEGRO
ud. Gojka

Posljednji ispra─çaj drage nam pokojnice kre─çe u ponedjeljak 11. prosinca 2017. g. u 14,30 sati ispred mrtva─Źnice u ─îitluku. Obitelj prima su─çut od 13,30 sati u mrtva─Źnici u ─îitluku. Pokop ─çe se obaviti na groblju Elezovac u Donjim Hamzi─çima u 15,00 sati.
PO─îIVALA U MIRU BO┼ŻJEM!

O┼ŻALO┼á─ćENI:┬á
sin KONORAD-KONO; k─çeri: SMILJANKA-SMILJA, MARINA i MATIJA-MACANA; nevjesta VESNA; zetovi: MARIN i NINO; djeverovi: BO┼ŻO i JOZO s obiteljima; obitelj pok. djevera MIRKA; obitelj pok. zaove ANKE; unu─Źad: ANTONIO, TOMISLAV, MIRJAM, MARINO, MARTA, MARIA, VERONIKA, ZVONIMIR, ANTE, AN─ÉELO i IVANO; te obitelji: ┼áKEGRO, MILETI─ć, CVITANOVI─ć, CRNKOVI─ć, ┼áEVO, DUGAND┼ŻI─ć, ─îOLAK, BARBARI─ć, STOJI─ć, ZOVKO, KORA─ć, MEDI─ć, PRUSINA, KRASI─ć, BUHA─î, PAPAC, GAGRO, LUBURI─ć, LULI─ć, MARU┼áI─ć, PRSKALO, FRANI─îEVI─ć, SABLJI─ć, NALETILI─ć i ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

10/12/2017

error: