Objavi posljednji pozdrav, sućut ili sjećanje.

Osmrtnica

Darko Šunjić

kriz_osmrtnicama

1942.-2022.

S tugom u srcu i boli u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

DARKO (pok. Miroslava) ŠUNJIĆ
U ponedjeljak 17.01.2022. godine u 06.30 sati, nakon kraće bolesti u svojoj 80. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u srijedu 19.01.2022. godine u 14.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG”. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju „VOJNO”. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 13.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: kćerka ELA; sin MIROSLAV-BRACO; zet TONI; nevjesta KATICA; unučad: IVAN, ANJA, DORJAN i LUKA; sestra LEOPOLDINA-DUNJA s obitelji; brat KRUNOSLAV s obitelji; obitelj pok. brata PAVE; šura BOŽIDAR s obitelji; obitelj pok. šure OBRADA; prijateljica ZEJNA; obitelji: ŠUNJIĆ, BOŠNJAK, SAVIĆ, SKOKO, VEKUĆ, CVRTILA, MILIČEVIĆ, JURIĆ, PLANINIĆ, DŽIDIĆ, VODANOVIĆ, BAKOTIĆ, VERSIĆ i LAZAREVIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

17/01/2022

error: