Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Davor Soldo

kriz_osmrtnicama

1957. - 2024.

Zahvalni za dar njegova života, ljubav i dobrotu koju smo od njega primili, tužnim srcem i s bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

DAVOR (pok. Marka) SOLDO

iznenada u svojoj 67. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u ponedjeljak 08.07.2024. godine, u 16.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „Bijeli Brijeg”. Pokop dragog nam pokojnika biti će obavljen na Rimokatoličkom groblju „ŠOINOVAC”. Sveta misa zadušnica biti će služena uz pokop. Obitelj prima sućut od 15.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: supruga MILENA; sin GORAN; kćerke VALERIJA i MIRNA; nevjesta DEANA; zetovi AMADEO i IVAN;unučad: KARLO, DORA, PAUL, BRUNA i MARTA; brat MIRO s obitelji; obitelj pok. brata JOSIPA; obitelj pok. brata NEDJELJKA; obitelj pok. sestre ŠTEFICE; šure: VIKTOR i STIPE s obitelji; obitelji: SOLDO, STOJKIĆ, SMILJANIĆ. BUKVIĆ, RELATIĆ, BULE, GAGIĆ, ACKOVIĆ, MERDŽO, ĆAVAR, KONJEVOD, FRANCETIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

08/07/2024

error: