Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Davorko Majksner

kriz_osmrtnicama

1953. - 2023.

Tužnim srcem i bolom u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

DAVORKO (pok. Emila) MAJKSNER

u subotu 05.08.2023. godine, u 07.00 sati, nakon kraće bolesti u svojoj 71. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u ponedjeljak 07.08.2023. godine u 18.00 sati ispred mrtvačnice Gornja Jasenica. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju u „G. JASENICI”. Sveta misa zadušnica služit će se nakon pokopa u crkvi u Jasenici. Obitelj prima sućut od 17.15 sati u mrtvačnici u Gornjoj Jasenici. Kuća žalosti u Gornjoj Jasenici.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: supruga DIJANA; sin DALIBOR; kćerka DAJANA; nevjesta IRENE; zet IVAN; unučad: NERA, ISABELLA, NINA, LAURA i ANNA; brat HINKO-ZLATKO s obitelji; obitelj pok. brata VEĆESLAVA-ĆIĆIJA; svastika SPOMENKA s obitelji; obitelji: MAJKSNER, ZELENIKA, KIM, MARIJANOVIĆ, PRSKALO, BABIĆ, BEVANDA, DRAGOJE, ŠILJEG, DMITRIVIĆ, VELJOVIĆ, PRIMORAC te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

06/08/2023

error: