Osmrtnica

Dobroslav Šušak - Juka

kriz_osmrtnicama

1945. - 2021.

Tužna srca i s bolom u duši javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi i nikad zaboravljeni

DOBROSLAV ŠUŠAK – JUKA

u četvrtak 01. travnja 2021. g. u svojoj 76-oj godini života blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj dragog nam pokojnika bit će u petak 02. travnja 2021. g. ispred gradske mrtvačnice u Širokom Brijegu u 16:00 sati. Obitelj prima sućut u mrtvčnici od 15:00 sati. Pokop će se obaviti na mjesnom groblju Mekovac u Širokom Brijegu. Sveta misa zadušnica služit će se u utorak 06. travnja 2021. g. u 08:00 sati, u crkvi Blažene Djevice Marije u Širokom Brijegu.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: supruga Janja, sinovi: Mile – Miko i Ivo, kćeri: Dinka, Milka – Beba i Ružica, nevjeste: Mila i Marica, zetovi: Ivo, Dario i Goran, unučad: Antonija, Anđela, Ante, Martina, Robert, Šima, Blagica, Ilijana, Ivan, Patrik, Ivan, David, Petra, Luka, Mija i Filip, obitelji pok. sestara: Milke i Mare, šure: Miljenko i Tomo s obiteljima, obitelj pok. šure Pere, svastike: Ruža, Radica, Mira, Jelica i Zdenka s obiteljima, obitelji: Šušak, Hrkać, Bošnjak, Čuljak, Mikulić, Palac, Ševo, Marušić te ostala rodbina i prijatelji

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

01/04/2021

error:
Dosta Vam je mučenja da pronađete osmrtnicu ?
Jednim klikom na aplikaciju na Vašem uređaju ćete imati sve osmrtnice na dlanu i nikad više se neće dogoditi da informacija o smrti Vašeg poznanika ne dođe do Vas!