Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Dragan Nikić – Gago

kriz_osmrtnicama

1974.-2022.

Gospodine, tvojim se vjernima život mijenja, a ne oduzima! Ja sam uskrsnuće i život, tko u mene vjeruje, ako i umre živjet će. (Iv 11, 26) Utješeni ovim Isusovim riječima, javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi sin, brat, djever, šura, stric, ujak …

DRAGAN   NIKIĆ
– GAGO –

u srijedu 12. siječnja 2022. god. u svojoj 48-oj godini života, iznenadnom smrću, blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj našeg dragog pokojnika kreće u petak 14. siječnja 2022. god. u 14 sati ispred mrtvačnice RADMILOVAC – RUŽIĆI, gdje će obitelj primati sućut od 12.30 sati. Pokop dragog nam pokojnika obavit će se na groblju RADMILOVAC.

OŽALOŠĆENI:
majka Kata, braća: Ivica i Josip, sestra Neda, nevjeste: Mirjana i Zorica, zet Ivan, nećaci: Dalibor s obitelji, Danijela s obitelji, Ivana, David, Ivan, Marko, Marko s obitelji, Marijan i Dinko; tetke: Ljubica, Matija i Danica s obitelji; ujak Drago s obitelji, obitelj pok. strica Jerke, obitelji pok. ujaka Mile, Slave i Joze; obitelji: Nikić, Pejić, Pralas, Lončar, Primorac, Žulj, Iličić, Kutle i Musa te ostala mnogobrojna rodbina, kumovi i prijatelji.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

12/01/2022

error: