Osmrtnica

Dragica Đinkić

kriz_osmrtnicama

1938. - 2021.

Tužnim srcem i s bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

DRAGICA (žena Žarka) ĐINKIĆ

u subotu 16.01.2021. godine u 06.30 sati nakon kraće bolesti u 83. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u utorak 19.01.2021. godine u 12.00 sati ispred Gradske mrtvačnice BIJELI BRIJEG. Pokop drage nam pokojnice obavit će se na Rimokatoličkom groblju „POD JELOM”- GORANCI. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 11.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: suprug ŽARKO; sinovi: DAMIR, DRAŽAN, DARKO i MARIO; kćerke: JORDANA i DRAŽANA; nevjeste: NERMINA, KLAUDIA i SANDRA; zetovi: ANTE i MARKO; unučad: INESKA, ANA-MARIJA, IVAN, DANIJEL, MARIO, MARIN, LUKA, ANA, ANA, MARA-LUCIA, LAURA, EMILIO-CARLO i DRAŽAN; praunuke: EMA i ELA; sestra ZORA s obitelji; obitelj pok. brata ŽARKA;  obitelj pok. sestre JANJE; djever MARINKO s obitelji; obitelj pok. djevera ILIJE; zaove: MILEVA i ANKA s obiteljima; obitelji: ĐINKIĆ, MARIĆ, KNEZOVIĆ, ĆORIĆ, DREŽNJAK, SAKIĆ, BILKIĆ, BEVANDA, PUŠIĆ, TIPURIĆ i PRSKALO te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

16/01/2021

error:

Dosta Vam je mučenja da pronađete osmrtnicu ?

Jednim klikom na aplikaciju na Vašem uređaju ćete imati sve osmrtnice na dlanu i nikad više se neće dogoditi da informacija o smrti Vašeg poznanika ne dođe do Vas!