Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Dragica Golemac

kriz_osmrtnicama

1943. - 2024.

Ja sam uskrsnuće i život: tko u mene vjeruje, ako i umre živjet će! (Iv 11, 26)
Tužnim srcem i s bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga
DRAGICA (ud. Andrije) GOLEMAC

u utorak 09.07.2024. godine u 17.00 sati, nakon kraće bolesti u svojoj 82. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u četvrtak 11.07.2024. godine u 16.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG”. Pokop drage nam pokojnice bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju „VRDI”. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 15.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sinovi MARINKO-MAKA i JOSIP; kćerka MARIJA; nevjeste MIRJANA i ANITA; unučad: MARTIN, MARKO, RADENKO, MINJA, ONORATO, ANDRIJANO i ANTONIO; obitelji pok. braće: ANDRIJE, VINKA, FRANJE i SLAVE; obitelj pok. sestre MARTE; zaova JANJA s obitelji; obitelj pok. djevera JOZE; obitelji pok. zaova MANDE i DRAGICE; obitelji: GOLEMAC, DREŽNJAK, MARTINČIĆ, DOLIĆ, ZELJKO, GABRIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

10/07/2024

error: