Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Dragica Jozić

kriz_osmrtnicama

1933.-2022.

Tužnim srcem i bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće tijela i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

DRAGICA (udova Petra) JOZIĆ

rođ. Anđelić
U nedjelju 2.1.2022. godine u 9:00 sati, nakon duže bolesti u svojoj 89-oj godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminula. Pokop drage nam pokojnice obavit će se u ponedjeljak 3.1.2022. godine u 14:00 sati na Rimokatoličkom groblju „LAKŠEVINE”. Obitelj prima sućut od 13:15 sati u kapelici groblja. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sin Predrag, kćeri Dijana, Ružica i Marijana, zetovi Mišo, Zdravko, Marinko, Slaviša i Mario, nevjeste Aleksandra, Anamaria i Ivana, unučad Goran, Danijel, Dragana, Dragan, Ana, Nikola, Andrija i Anđela, praunučad Saša, Sara Lana, Dunja, Katarina, Iva i Magdalena, sestra Mara s obitelji, obitelj pok. brata Ilije, obitelj pok. sestre Lucke. OBITELJI: JOZIĆ, ANĐELIĆ, ĆEĆEZ, LIVAJA, PAŽIN, KRTALIĆ, DRAGIĆ, IVEZIĆ, DRAGOJE, MARKOLOVIĆ, MRKOVIĆ, BLAŽEVIĆ, LUČIĆ, BUZUK, POCRNjA, LOVRIĆ, OSTOJIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

02/01/2022

error: