Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Dragica Ljiljanić

kriz_osmrtnicama

1929. - 2022.

”Ja sam uskrsnuće i život , tko u mene vjeruje, ako i umre živjeti će” (Iv.11,25) S vjerom u uskrsnuće i nadom u ponovno zajedništvo, javljamo svoj rodbini, prijateljima i znancima da je dana 24. lipnja 2022. godine, okrjepljena svetim sakramentima, blago u Gospodinu preminula naša draga i voljena majka, svekrva, baka, prabaka, sestra

DRAGICA LJILJANIĆ udova Joze, rođena Tomić

sprovodni obred i Sveta misa , drage nam pokojnice, održat će se dana 25. lipnja 2022. godine (Subota) u 18,00 sati na mjesnom katoličkom groblju Sv Ante u Višićima. Izraze sućuti obitelj će primati, bez rukovanja, jedan sat prije početka ispraćaja (od 17,00 sati). Obitelj moli biti oslobođena kućnog žalovanja!

Zahvalni za ljubav i dobrotu koju je nesebično darivala, s ponosom, ljubavlju u srcu i molitvi opraštaju se njezini ožalošćeni: sinovi: MARTIN i MIROSLAV, kćeri: LUCA i RUŽICA, nevjeste: MILENA i ANĐELA, zet KRIŽAN, unuci: DALIBOR, JOSIPA, JOSIP, KRISTINA, MARIO, ELISA s obiteljima, JOZO, KRISTIJAN i VERONIKA, praunuci, obitelj sestre JANJE, obitelj pok. brata MARIJANA i obitelj pok. sestre IVE.

Ožalošćene obitelji: LJILJANIĆ, ŠIMOVIĆ, GRLJUŠIĆ, TOMIĆ, ŠEGO, BORAS, VLADIĆ, PERVAN, ČULJAK, SACCO, BRKIĆ, CVITANOVIĆ, RAGUŽ te ostala rodbina i prijatelji.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

24/06/2022

error: