Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Dragica Martinovi─ç

kriz_osmrtnicama

1933.-2022.

S tugom u srcu i boli u du┼íi, s vjerom i nadom u uskrsnu─çe i ┼żivot vje─Źni javljamo rodbini i prijateljima da je na┼ía draga

DRAGICA (udova Mile) MARTINOVI─ć
u ┬ásubotu 03.09.2022. godine, u 21.20 sati nakon kra─çe bolesti u svojoj 89. godini ┼żivota, primiv┼íi Sakrament kr┼í─çanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula. Ispra─çaj ─çe biti u ponedjeljak 05.09.2022. godine u 16.00 sati ispred Gradske mrtva─Źnice ÔÇ×BIJELI BRIJEG”. Pokop drage nam pokojnice obavit ─çe se na Rimokatoli─Źkom groblju ┬áÔÇ×MASLINE”. Sveta misa zadu┼ínica slu┼żit ─çe se uz pokop. Obitelj prima su─çut od 15.15 sati u mrtva─Źnici na Bijelom Brijegu.


PO─îIVALA U MIRU BO┼ŻJEM!

O┼ŻALO┼á─ćENI: sinovi: BLAGO, VINKO-VINA i MARIO-┼ŻULE; brat TOMO s obitelji; obitelji pok. bra─çe: JURE i JOZE; obitelji pok. sestara: IVE i JAGODE; djever MIRKO s obitelji; zaova ┼áIMA s obitelji i obitelj pok. zaove BO┼ŻICE; nevjeste: MILIJANA, KATICA, ZORICA, DANIJELA i ANAMARIJA; zetovi: NINI i IVAN; unu─Źad: BLA┼ŻENKO, DRAGANA, MILE, IVO, DAJANA, DARIA, ANDREA, LORA i KARLA; praunu─Źad: NIKA, NORA, IZABELA, RENEA, ANTEA i KARLO; obitelji: MARTINOVI─ć, ZOVAK, DUGAND┼ŻI─ć, KORDI─ć, MACAN, PILATI─ć, JURI─î, SABLJI─ć, ZADRO, GRUBI┼áI─ć, ─ćUBELA, LIPKA, PEHAR, PETROVI─ć i KOMADINA te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

04/09/2022

error: