Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Dragica Marušić

kriz_osmrtnicama

1939. - 2023.

Tužna srca i s bolom u duši javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naša draga: majka, svekrva, punica, baka i sestra

DRAGICA udova Bože MARUŠIĆ

u srijedu 8. veljače 2023. godine u 18:30 sati, nakon kraće bolesti, u 84. godini života primivši Sakrament umirućih, blago u Gospodinu preminula. Pogrebna povorka drage nam pokojnice kreće u petak 10. veljače 2023. godine u 15:00 sati ispred Gradske mrtvačnice u Širokom Brijegu. Pokop drage nam pokojnice obaviti će se na mjesnom groblju Mekovac u Širokom Brijegu. Obitelj će primati sućut od 14:15 sati u Gradskoj mrtvačnici u Širokom Brijegu. Sveta misa zadušnica služiti će se tijekom pokopa.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

TUGUJUĆA RODBINA:
sinovi: Ivo i Mario, kćeri: Lidija i Sandra, nevjeste: Iva, Božena i Željka, zetovi: Branislav i Miroslav, unučad:
Mario, Matea, Bože, Kristina, Božo, Andreas, Filip, Mihaela, Pamela, Paola i Nikolina, sestre: Mara, Jelica, Ivica i Katica s obiteljima, brat Ivan s obitelji, obitelji pok. braće: Krešimira, Stipe i Ante, obitelj pok. djevera Ivana, obitelji pok. zaova: Mile, Šime i Ivice, ožalošćene obitelji: Marušić, Penavić, Bevanda, Kraljević, Mikulić, Šuman, Soldo te ostala rodbina, kumovi i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

09/02/2023

error: