Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Dragica Raič

kriz_osmrtnicama

1944. - 2024.

Ja sam uskrsnuće i život: tko u mene vjeruje, ako i umre živjet će! (IV 11,26) Tužnim srcem i bolom u duši javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

Dragica Raič ud. Mate

u nedjelju 28.04.2024. godine u 18.00 sati, nakon kraće bolesti u 81. godini života, primivši Sakrament umirućih blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u utorak 30.04.2024. godine u 15.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „Bijeli Brijeg”. Pokop drage nam pokojnice bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju „VOJNO”. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 14.15 sati u mrtvačnici Bijeli Brijeg.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: kćerka LJUBICA; nevjesta IRENA; zet GORAN; unučad: VEDRAN, DARIO, MATEA, ANDREA i MATKO; praunučad: SARA, FILIPA, NOA, PAOLA, LUKA i KARLA; sestre: IVA i DELFA s obitelji; obitelj pok. sestre MARE; djeverovi: ANTE i ANDRIJA s obitelji; zaova MATIJA; obitelj pok. zaove MARIJE; obitelj ŠUNJIĆ; obitelj: RAIČ, ŠARIĆ, ĆUBELA, ŠKOBIĆ, VINSKI, ŠIMIĆ, JURIĆ, JAKOVLJEVIĆ, DODIG, KOŽUL, BARBARIĆ, PUŠIĆ, ĐOPA, OSTOJIĆ, MARIĆ, te ostala rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

29/04/2024

error: