Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Dragica Vrljić

kriz_osmrtnicama

1934. - 2024.

Tužnim srcem i bolom u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

DRAGICA (ud. Joze) VRLJIĆ

u subotu 16.03.2024. godine u 00.00 sati, nakon kraće bolesti u svojoj 90. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u nedjelju 17.03.2024. godine u 14.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG”. Pokop drage nam pokojnice obavit će se na Rimokatoličkom groblju „VRLJIĆA GROBLJE” – BOGODOL. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 13.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sin ANTE; kćerke: RUŽICA, ANKICA i BRANKA; zetovi VESELKO i TOMISLAV; bratana SLAVA ČULJAK s obitelji; djever IVAN s obitelji; obitelj pok. djevera FRANJE; unučad: SLAVKO, ANA, DANE i ANA s obiteljima, ILIJA, ANTE, JOSIP, IVANA, VESELA i LUKA; praunučad; obitelji: VRLJIĆ, PRSKALO, BARAĆ, PANDŽA, MARIĆ, JURKOVIĆ, IVŠAN, MIŠKULIN, ĆEŠKIĆ, ČULJAK, RAIČ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

16/03/2024

error: