Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Dragica Zovko - Bovka

kriz_osmrtnicama

1922. - 2023.

Tu┼żna srca i s bolom u du┼íi javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je na┼ía draga majka, svekrva, baka, prabakaÔÇŽ

DRAGICA ZOVKO – BOVKA

u nedjelju 19. velja─Źe 2023. u 15:00 sati, nakon kra─çe bolesti, u 101. godini ┼żivota primiv┼íi Sakrament umiru─çih, blago u Gospodinu preminula. Posmrtna povorka drage nam pokojnice kre─çe u ponedjeljak 20. velja─Źe 2023. u 15:00 sati ispred mrtva─Źnice u Uzari─çima. Obitelj ─çe primati su─çut u mrtva─Źnici od 14:00 sati. Sveta misa slu┼żit ─çe se u crkvi sv. Ante u Uzari─çima. Pokop ─çe se obaviti poslije sv. mise na groblju ┼áarampovo.
PO─îIVALA U MIRU BO┼ŻJEM!

O┼ŻALO┼á─ćENI: k─çer Kata; nevjesta Kata; unu─Źad: Ivan, Jelena, Mirjana, Gordana, Dijana, Mile, Goran i Stipe s obiteljima; obitelj pok. unuka Maria; sestri─çi: Ante, Miljenko, Branko, Marinko i ┼Żeljko s obiteljima; sestrane Vinka i Draga s obiteljima; obitelji pok. djeverova Milo┼ía, Mirka i Bo┼że; djever Drago s obitelji; praunu─Źad i ┼íukununu─Źad; obitelji: Zovko, Bilinovac, Lasi─ç, Kosir, Topi─ç, Ljubi─ç, Gali─ç, Kvesi─ç, Naletili─ç, Bari┼íi─ç, ─ćavar i Glavina te ostala mnogobrojna rodbina, kumovi, susjedi i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

19/02/2023

error: