Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

drina martinovic osmrtnica

Drina Martinović

kriz_osmrtnicama

1953. - 2020.

Gospodine, tvojim se vjernima život mijenja, a ne oduzima! Ja sam uskrsnuće i život, tko u mene vjeruje, ako i umre živjet će. (Iv. 11,26) Utješeni ovim Isusovim riječima, javljamo svoj rodbini, prijateljima i znancima da je naša draga majka, sestra, svekrva, punica, baka, nevjesta...

Drina Martinović

u nedjelju, 21. lipnja 2020. god. u svojoj 68. godini života, iznenadnom smrću, blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj naše drage pokojnice kreće u ponedjeljak 22. lipnja 2020. god. u 17 sati ispred mrtvačnice u KOČERINU. Obitelj će primati sućut u mrtvačnici od 16 sati. Pokop drage nam pokojnice obavit će se na groblju “GOSPE OD ANĐELA” – KOČERIN, Široki Brijeg. Sveta misa zaudšnica služit će se tijekom pokopa.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI:
Kći Blanka; sin Josip; zet Krešimir; nevjesta Anita; unučad: Klara, Marta, Martin, David i Petar; braća: Vinko, Toma i Veselko s obiteljima; djeverovi: Tomo i Božo s obiteljima; obitelj pok. djeverova Veselka i Ive; zaove: Iva, Janja, Smilja i Kata s obiteljima; obitelji: Martinović, Kraljević, Gilja, Bokšić i Zovko te ostala tugujuća rodbina, prijatelji i susjedi.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

21/06/2020

error: