Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Eligija-Iga Ćavar

kriz_osmrtnicama

1941. - 2023.

Tužnim srcem i bolom u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

ELIGIJA-Iga (ud. Miljenka) ĆAVAR

srijedu 29.03.2023. godine u svojoj 82. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u petak 31.03.2023. godine u 14.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG”. Pokop drage nam pokojnice obavit će se na Rimokatoličkom groblju „MASLINE. Sveta misa zadušnica služit će se u kapelici nakon pokopa. Obitelj prima sućut od 13.15 sati u mrtvačnici Bijeli Brijeg.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sin DANIJEL; kći ŽELJKA; nevjesta DIJANA; zet DRAŽAN; unučad: DAVID s BIANCOM, MARKO, DORA i KARLA; obitelj pok.sestre OLGE; obitelj pok.sestre TONKE; obitelj pok.sestre VESNE; djever MARKO s obitelji; djever IVAN s obitelji, djever VELIMIR s obitelji; zaova ŠIMA s obitelji; obitelj pok.djevera JOZE; obitelj pok.djevera RUDOLFA;   obitelj pok.djevera FRANJE; obitelji: ĆAVAR, LUČIĆ, TOMIĆ, BENCO, ZARADIĆ, VUJICA, MATIJEVIĆ, KUNDID, prijateljica SABINA DURSUM i ostale drage prijateljice.

Molimo za tihu sućut!

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

29/03/2023

error: