Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Fabijan Šutalo

kriz_osmrtnicama

1937. – 2022.

S bolom u srcu i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi i nikada prežaljeni: suprug, otac, djed i pradjed

FABIJAN ŠUTALO pok. MIHE

blago u Gospodinu preminuo opremljen svetim sakramentima u ponedjeljak 28.02.2022. godine nakon kraće bolesti u svojoj 85-oj. godini života. Sprovodni obred obavit će se u utorak 01.03.2022. godine u rimokatoličkom groblju VIDOVO POLJE-STOLAC u 15.00 sati. Obitelj prima sućut jedan sat prije obreda u kapelici na groblju od 14.00 sati. Obitelj moli tihu sućut bez rukovanja!

Ožalošćeni: supruga DRAGICA; sin DRAŽEN; kćerke: MARIJA, JANJA i ANELA; nevjeste: ANDRIANA, STOJKA i VESNA; zetovi: MIRO, IVAN i MARIJO i MARIO; unučad: GABRIELA, BOŽO, ANA,ROBERTO, ANTONELA, MARIJA, ANTEA, DRAGAN, BRIGITA, JOSIP, MARIN i KATARINA; praunuka RITA; obitelj pok. brata JAKOVA; obitelji pok. sestara JANJE i RUŽE; obitelji pok. šura BOŽE i STOJANA; svastika ANICA s obitelji; obitelji pok. svastika JANJE i MARE.

Ožalošćene obitelji: Šutalo, Kukrika, Krešić, Pavlović, Antunović, Marić, Pinčević, Matić, Raguž, Radić, Papac, Bender, Vrankić, Salopek, Stanković te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

 

 

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

28/02/2022

error: